Diensten

Samenstelling en coaching van teams

Ik ben een leider. Het meeste werk dat wij verrichten gebeurt vanuit teams. Ik heb verschillende teams samengesteld, afdelingen vormgegeven en professionals aangenomen om een team te versterken. Ik kan u helpen om het team optimaal te laten functioneren, collega’s daarin hun maximale bijdrage te laten leveren en om teams te laten samenwerken.

Coaching manager en management

Managen is een vaardigheid, waarover vele boeken zijn geschreven en waarvoor verschillende opleidingen zijn te volgen. Maar het echte werk leer je pas in de praktijk. Ik heb jaren ervaring als manager en ik weet wat je ervoor nodig hebt om te excelleren, om resultaten te boeken. Als ik u mag coachen, neem ik u mee in de wereld tussen leiderschap en management. Ik laat u zien hoe u mensen in beweging krijgt, opdat u als manager succesvol wordt en trots kunt zijn op uw team en de teamleden blij zijn met uw leiderschap.